Hoe schone goten zonder ladder?

Hoe u uw goten schoonmaakt zonder een ladder te beklommenGebruik een bladblazer. Een van de beste en gemakkelijkste manieren om bladeren uit goten te verwijderen, is door een bladblazer te gebruiken.

Hoe schone goten zonder ladder?

Hoe u uw goten schoonmaakt zonder een ladder te beklommenGebruik een bladblazer. Een van de beste en gemakkelijkste manieren om bladeren uit goten te verwijderen, is door een bladblazer te gebruiken. Een dakgootstofzuiger is een andere optie om dakgoten vanaf de grond te reinigen. Als uw goten meestal gevuld zijn met puin zoals dennennaalden, twijgen en droge bladeren, kunt u ze stofzuigen zonder op een ladder te komen.

Vaak passen deze dakgootvacuümapparaten goed aan het uiteinde van een bladblazer of Shop-Vac. Ze werken door over de rand van een goot te krullen en het vuil in een vacuümkamer of zak te zuigen. Deze oplossing is vaak niet effectief omdat het niet werkt om alle rommel uit uw dakgoten te krijgen. Elk heeft zijn eigen unieke kenmerken.

Sommige kunnen tot 12 meter hoog worden uitgeschoven. Dit is misschien wel de beste manier om goot zonder ladder schoon te maken, hoewel ze hoger kosten in vergelijking met de rest van de methoden hier in deze lijst. Als de goten meestal gevuld zijn met droge bladeren, twijgen of dennennaalden, kunnen ze gemakkelijk worden weggestofzuigd zonder op een ladder te komen. Deze hulpstukken passen op het uiteinde van een standaard Shop-Vac of bladblazer.

Het gebogen gedeelte kan over de rand van de goot krullen om het vuil in een zak of vacuümkamer te zuigen. Als u dakgoten zonder ladder wilt reinigen, is dat mogelijk. Een goothaakbevestiging voor uw slang of hogedrukreiniger zoals het Mingle Hogedrukreiniger hulpstuk van Amazon (opent in nieuw tabblad) is het beste alternatief. Natuurlijk kun je niet in de goot kijken, waardoor je misschien puin mist, maar bij een hoge druk is daar minder kans op.

Bovendien betekent dit dat u uw voeten stevig op de grond kunt houden terwijl u werkt. Een manier waarop u kunt beginnen met het schoonmaken van uw goten zonder ladder, is door een dakgootstofzuiger te gebruiken. Het beste is dat u vuil uit uw goten kunt verwijderen, inclusief bladeren, twijgen en dennennaalden, terwijl u de hele tijd veilig op de grond staat. In de meeste gevallen past het gootvacuümapparaat op het uiteinde van een Shop-Vac of bladblazer, en het werkt door over de rand van de goot te krullen en de bladeren en vuil in een zak of vacuümkamer te zuigen.

Dit pakt mogelijk niet alle rommel op die zich in uw goten verbergt, dus u zult waarschijnlijk andere apparaten moeten gebruiken om ze schoon te maken. Bovendien werkt het het beste op dakgoten in K-stijl met platte bodems en werkt het mogelijk niet met andere soorten dakgoten. Er zijn waarschijnlijk een paar gootreinigingsbedrijven in uw omgeving die u graag willen helpen. Het nadeel van de dakgootschermen is echter dat kleiner afval zoals zaden en naalden door kan gaan naar de goot.

Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende gereedschappen op de markt waarmee huiseigenaren hun goten kunnen schoonmaken zonder elke voet op een ladder te zetten. En als je op die hoogte werkt, is het de moeite waard om ook naar het dak te kijken, omdat een gezond dak - net als schone dakgoten - fundamenteel is voor de integriteit van je huis. Het is misschien niet de leukste taak, maar het opruimen van uw dakgoten is noodzakelijk om een gelukkig en gezond huis te behouden. Meestal vereist deze ontmoedigende klus dat je als huiseigenaar op een ladder staat, zodat je je goten kunt bereiken en ze de grondige reiniging kunt geven die ze verdienen.

Of u nu op zoek bent naar tips om uw dakgoten schoon te maken zonder een ladder te gebruiken, of liever een professional inhuurt om het voor u te doen, u kunt altijd bij ons terecht. Maar wanhoop niet, zo niet - wat uw opstelling ook is, onze gids bevat een manier om die goten schoon te maken die voor u werken. Als alternatief wil je misschien een gootscoop kopen (hier zijn enkele dakgootscheppen op Amazon (opent in nieuw tabblad)) om het werk te doen. Honest Lee Handyman Services werkt samen met huiseigenaren en bedrijven om hun kleine reparaties tijdig en efficiënt uit te voeren en biedt het reinigen van goot- en drogerventilatieopeningen, samen met reparaties aan armaturen, hekken, gipsplaten en toiletten.

Maar de schoonheid van de herfst vervaagt als je merkt dat je wankelt op een ladder om dakgoten van puin vrij te maken voordat het de goot verstopt, bevriest of zelfs barst. Een bladblazer met een mondstukbevestiging is ook een andere gemakkelijke manier om uw dakgoten schoon te maken zonder op een ladder te klimmen. Het reinigingsgereedschap voor de regengoot is een lange paal met een trekker aan het handvat die de grijpbeweging van de tang aan het andere uiteinde regelt. Op een ladder staan, of de goten vanaf de grond schoonmaken (zie hieronder), zijn de beste alternatieven als je dit werk zelf doet.

.

Leave Reply

All fileds with * are required