Waarom zou je geen dakgootbeschermers gebruiken?

Hoewel het kan voorkomen dat bladeren en groter vuil uw goot infiltreren, kunnen kleinere items zoals twijgen en dennennaalden nog steeds door de barrière glijden. Na verloop van tijd kunnen deze stokken zich ophopen en al snel zul je merken dat je een dam hebt die voorkomt dat water door het kanaal stroomt.

Waarom zou je geen dakgootbeschermers gebruiken?

Hoewel het kan voorkomen dat bladeren en groter vuil uw goot infiltreren, kunnen kleinere items zoals twijgen en dennennaalden nog steeds door de barrière glijden. Na verloop van tijd kunnen deze stokken zich ophopen en al snel zul je merken dat je een dam hebt die voorkomt dat water door het kanaal stroomt. Jaren geleden heb ik een uitgebreide test gedaan van zowat elk ontwerp van de dakgoot. Ik ontdekte dat ze bijna allemaal falen.

Door de omgekeerde curve-ontwerpen kunnen kleine stukjes vuil in de goot worden vervoerd waar het onmogelijk is om de rottende modder op te ruimen. Allerlei soorten puin verstopt de gaten, spleten en knock-outs in de andere ontwerpen. De meeste dakgootbewakers falen jammerlijk in het voorjaar wanneer het kleine puin als sneeuw in een sneeuwstorm uit de bomen valt. Dakgoten kunnen heel goed werk leveren om goten vrij te laten stromen.

Als je grote bomen in je tuin hebt, zullen dakgootbeschermers je echt tijd en vervelend werk besparen door te helpen voorkomen dat je goten verstopt raken. Ik ben een fan van goed geïnstalleerde, hoogwaardige dakgootbeschermers. Na het bekijken van de langetermijnkosten, is het veilig om te zeggen dat dakgootbeschermers het niet waard zijn en geldverspilling zijn. Dakgootbeschermers doen relatief goed werk om vuil uit goten te houden, waardoor u de klus van het reinigen van goten bespaart.

Dakgoten hebben echter nog steeds routinematige schoonmaak en onderhoud nodig, wat het doel van de investering in dakgootbeschermers verslaat. Deskundigen zijn het er meestal over eens dat dakgootbeschermers geen onfeilbare bescherming bieden tegen al het vuil dat kan strooien en goten kan verstoppen. U moet geen dakgootbeschermers kopen met de bedoeling uw regenpijpen nooit meer schoon te maken. Ze maken uw goten niet onoverwinnelijk of magisch bestand tegen het puin van de seizoenen.

Ik heb eigenlijk ooit een klant zijn eigen ladder naar een inspectie laten brengen, zodat hij de goten kon opruimen in het noodlijdende huis dat hij kocht. De meeste producten die beloven dat u uw dakgoten nooit meer hoeft schoon te maken, zijn echter misleidend en kunnen u uiteindelijk kosten. Een van de grootste valkuilen bij het installeren van dakgoten of dakgootbeschermers is dat ze u vaak een vals gevoel van veiligheid geven. Bovendien veroorzaken ze andere problemen, zoals het beperken van de afvoer van regenwater in de goot en ijsdammen in de winter, wat duizenden dollars kan kosten om te repareren, wat de waargenomen waarde van dakgootbeschermers ver overtreft.

Dakgootbeschermers kunnen de hoeveelheid vuil vertragen die daadwerkelijk in uw goot- en regenpijpsysteem terechtkomt. De dakgootbeschermers zijn zo geïnstalleerd dat sommige kunnen worden verwijderd, mocht het nodig zijn om de dakgoten af en toe uit te spoelen. Om het vuil dat door de verdediging is geglipt te verwijderen, moet u uw goten nog steeds regelmatig schoonmaken. Als je neigt om deze route te volgen, kun je misschien beter een klusjesman betalen die de compensatiedekking voor werknemers heeft om je goten twee keer per jaar schoon te maken.

De klachten van de dakgoot beginnen vaak bij de installatieploeg en door uw huiswerk te maken, kunt u een gerenommeerd dakgootbewakingsbedrijf kiezen dat achter hun werk staat met een eenvoudige garantie die dit garandeert. Door samen te werken met een residentiële dakbedekkingsprofessional die gespecialiseerd is in onderhoudsdiensten voor goten, blijven uw goten vuilvrij en kunnen ze de structuur van uw huis veilig blijven houden. Het vermijden van die bewakers en het opstellen van een reinigingsschema voor uw dakgoten twee keer per jaar, volgens deskundig advies, is de beste praktijk. Het faalt echter nooit - ze maken elk seizoen om de beurt hun goten schoon van bladeren, twijgen en ander seizoensafval.

Leave Reply

All fileds with * are required