Zijn dakgoten een verspilling van geld?

De traditionele dakgoot zonder dop doet het werk al tientallen jaren. Dakgoten vullen zich het hele jaar door met bladeren en puin.

Zijn dakgoten een verspilling van geld?

De traditionele dakgoot zonder dop doet het werk al tientallen jaren. Dakgoten vullen zich het hele jaar door met bladeren en puin. Het is lastig om ze op te ruimen, dus sommige mensen zullen dakgootbewakers aan het huis toevoegen en we vragen ons af of ze zullen werken? Zijn dakgootbewakers geldverspilling? De goot verzamelt het puin en wordt zwaarder, en kan kostbare reparaties veroorzaken. Eerlijk gezegd zijn ze geldverspilling.

Het beste is om de dakgoten open te laten en ze regelmatig schoon te maken. Als uw huis profiteert van dakgootbewakers, zoals veel huizen doen, dan zijn dakgootbewakers geen verspilling van geld. Ze verzamelen regenwaterafvoer van daken en goten, en ze vangen ook puin op zoals bladeren, twijgen en ander tuinafval. Zoals elk huisverbeteringsproject is de beslissing om regengoten te installeren een investering.

Het kan echter zeker uw geld waard zijn, omdat het op regenachtige dagen een noodzakelijke troef blijkt te zijn. Dakgoten kunnen u helpen een proactieve huiseigenaar te zijn door verdere problemen te voorkomen die op de lange termijn de kosten zouden verhogen. Hier zijn enkele redenen waarom investeren in regengoten een project is dat u niet mag laten liggen. De traditionele goot heeft jarenlang onbewaakt gefunctioneerd, toch had hij altijd wat zware jaarlijkse schoonmaak en onderhoud nodig.

Door een dakgoot, scherm of helm te installeren, voegt u extra gewicht toe aan uw goot dat uw fascia niet kan dragen. Het meeste dakgootonderhoud draait om het verwijderen van klompen uit regenpijpen en hoeken en alle delen van de goot. In plaatsen als de Pacific Northwest is het vooral belangrijk om uw goten minstens twee keer per jaar schoon te maken vanwege het klimaat en de hoeveelheid bosbouw rondom huizen. Als ze niet worden gecontroleerd, kan dit betekenen dat er bij zware regen water over de goot stroomt in plaats van door de goot te stromen.

Bedenk dat het toevoegen van dakgootbeschermers meer schoonmaak voor u, de huiseigenaar, creëert, evenals het potentieel voor grotere problemen rond uw dak. Vraag de serviceprofessionals van Window Gang naar een gratis schatting van een onderhoudsplan voor het reinigen van goten voor uw bedrijf. Het hangt ervan af hoe vaak u uw goot gebruikt en of u al dan niet veel bladeren heeft die uw goten verstoppen. Ondanks beweringen dat de schilden zelfvoorzienend zijn en het aantal keren dat u uw dakgoten moet reinigen verminderen, vereisen deze bladbeschermers nog steeds routinematige reiniging.

IJsdammen in uw goten worden veroorzaakt wanneer sneeuw smelt van een warm dak, naar de dakrand loopt en opnieuw bevriest bij contact met de koude goot. Dakgoten moeten in de meeste delen van het land twee keer per jaar worden schoongemaakt - in de lente en de late herfst. Te veel bladeren en takken die rondslingeren die water in uw goten opnemen, kunnen leiden tot kostbare schade, zoals lekken, overstromingen en zelfs instorting van de goot. Puin dat maandenlang niet van de gootbeschermers wordt schoongemaakt, valt uiteen in kleinere deeltjes en komt de goot binnen en verandert in modder.

Ontdek waarom investeren in regengoten een slimme keuze is voor elke huiseigenaar die zijn huis droog, schoon en waardevol wil houden. Doe-het-zelvers en andere schoonmaakteams kunnen hun ladders rechtstreeks tegen uw goot leunen en deuken en krassen veroorzaken die de effectiviteit verminderen.

Leave Reply

All fileds with * are required