Waar moeten dakgoten op een huis worden geïnstalleerd?

Regengoten zijn een van de laatste items die aan uw huis zijn bevestigd voordat het huis klaar is. Regengoten zijn zo geplaatst dat ze zich net voorbij de dakrand van een dak uitstrekken om regen en hagelafvoer op te vangen.

Waar moeten dakgoten op een huis worden geïnstalleerd?

Regengoten zijn een van de laatste items die aan uw huis zijn bevestigd voordat het huis klaar is. Regengoten zijn zo geplaatst dat ze zich net voorbij de dakrand van een dak uitstrekken om regen en hagelafvoer op te vangen. Ze worden aan alle kanten van een woning langs de dakrand geplaatst. Het is belangrijk om rekening te houden met de helling van uw dak.

Tenzij uw dak in alle richtingen helt, hebt u waarschijnlijk geen dakgoten nodig die rond de omtrek van uw huis zijn geïnstalleerd. U hebt dakgoten nodig die onderaan elke helling zijn geïnstalleerd. Het dak is al georganiseerd om water langs de hellingen te leiden waar de goten in het spel komen. Een goede projectmanager kan uw dakgootopties bespreken.

Het is belangrijk dat dakgoten in uw huishoudbudget passen en de taak uitvoeren waarvoor ze zijn ontworpen. De goot moet zo dicht mogelijk bij de gordelroos worden geïnstalleerd; niet meer dan 2 of 3 inch. Als de gootafstand meer dan 3 inch is, loopt de regen van het dak en loopt deze niet goed weg. De opening tussen de goot en het dak kan in grootte variëren omdat de goten naar de regenpijp moeten aflopen om de juiste waterafvoer te garanderen.

Voor goot loopt langer dan 40 voet, is het het beste om de goot aan elk uiteinde van het midden naar een regenpijp te gooien. Het plaataluminium dat wordt gebruikt om LeafGuard-goten te maken, is dikker dan het aluminium dat wordt gebruikt in traditionele dakgoten, en getrainde installateurs beveiligen de goot met interne ophangbeugels voor extra stabiliteit. Goed geïnstalleerde regengoten zijn zeer effectief, dus het is vaak niet nodig dat goten langs de hele constructie lopen. Als het gaat om het installeren en repareren van goten, is het belangrijk dat u een idee heeft van wat dakgoten doen en hoe ze nuttig voor u zouden zijn.

Regenwater dat vastzit in een verstopte goot of regenpijp kan nergens anders heen dan over de rand van de trog, waardoor uw dakgootsysteem vrijwel onbruikbaar wordt. Hier laten we zien hoe u halfronde dakgoten voor reproductie kunt installeren die exacte replica's zijn van de grootte en stijl van dakgoten die op oudere huizen worden aangetroffen. Rolgevormd uit plaataluminium, bugt de LeafGuard dakgoot over de bovenkant van de goot, waardoor de afvoer van het dak in de goot wordt geleid en wordt voorkomen dat vuil in de lucht binnendringt. Als uw huis 75-100 jaar oud is, heeft het misschien geen goten, aangezien goten pas in het begin van de jaren negentig vaak op woonhuizen werden geïnstalleerd.

Hoewel het waar is dat professioneel geïnstalleerde goten een scherpe, schone rand rond de daklijn van uw huis creëren, is hun belangrijkste doel verre van louter versiering. Veel huiseigenaren verzorgen hun gehavende, lekkende goten omdat ze gewoon niet zien dat de beloning van nieuwe goten opweegt tegen de inspanning die nodig is om ze te vervangen.

Leave Reply

All fileds with * are required